Термометр кулінарний, цифровий з голчастим щупом, від -50 до +300*С
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 204
182 ₴
173 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 918-67-89Telegram
Кондитерський (кулінарний) цифровий термометр TP101 Для того щоб визначити температуру страви, необхідно встановити її для певних кулінарних створінь. Для цього він оснащений голчастим металевим щупом, який легко проникає в глибину страви, не порушуючи його естетичного вигляду. За допомогою нього ви легко вимірюєте температуру випічки, м'ясних страв, шоколаду і навіть сирих інгредієнтів. Широке застосування виявилося при визначенні готовності блю під час домашнього і промислового Копчени.
Технічні характеристики:
Діапазон вимірюваної температури від -50 до + 30*С;
Ціна поділу - 0,1*С;
Точність індикації (при температурі 20-80*С) + 1*C;
Точність індикації (в інших діапазонах) +-5*С;
Матеріал щупапа - нержавіюча сталь;
Матеріал корпусу - пластик;
Загальна довжина - 230ммм;
Довжина щупапа - 145мм;
Харчування - батарейка "таблетка" LR44 на 1,5В;
Автоматичне від’ єднання через 10 хвилин після останньої дії.
Виробництво: PRC
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Тип візуалізації | Цифровий |
Принцип дії | Електронний |
Тип | Термометр |
Мінімальний діапазон вимірювань | -50 |
Максимальний діапазон вимірювань | 300 |
- Ціна: 173 ₴